Resultaten voor smoothie

smoothie
Smoothie drank Wikipedia.
Een smoothie is een niet-alcoholisch, koud drankje, meestal romig en met fruit. De ingrediënten zijn meestal ijs, vers fruit, melkproducten yoghurt, melk, room. Deze ingrediënten worden in een blender of een speciale smoothiemaker gemixt tot een romige substantie. Voor meer smaak wordt in gespecialiseerde smoothiebars ingevroren fruit en ingevroren yoghurt gebruikt in plaats van ijsblokjes.
Smoothies Inspiratie voor recepten Alpro.
Filteren per gang. 48 recepten gevonden. Terug naar het overzicht. Sorteren op Sorteren op. Dark Delight Smoothie. Red velvet smoothie. Smoothie van kokos watermeloen. Kokosnoot Matcha Smoothie. Rode biet smoothie. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over Alpro?
het ontbijt der energés: de groene smoothie! dwars.
Voor de student die wel een gokje durft te wagen, wordt aangeraden om de proef op de som te nemen en te experimenteren met verschillende combinaties groente en fruit. Over een gokje wagen en niet-smaakvolle smoothies gesproken: probeer eens een smoothie van prei of spruitjes te maken.
Tropische smoothie Recepten KitchenAid.
Verhoog de snelheid langzaam naar hoog Snelheid 10 of 11. Blend tot het helemaal glad is, gedurende ongeveer 1 minuut. Schraap indien nodig de zijkanten van de mengbeker met de stamper met flexibele rand. De smoothie wordt het best meteen geserveerd.
Kleurrijke smoothie.
Wil je je dagelijkse portie vitaminen eens in een originele vorm naar binnen spelen? Maak een smoothie! Je hebt enkel wat fruit, yoghurt en een mixer nodig, en in een wip staat er een smeuïge vitaminebom op tafel. Recept is reeds toegevoegd aan je receptenboekje.
Gezond ontbijt-tip: smoothie met banaan, sojamelk, havermout en noten WordFit.
Gezond ontbijt-tip: smoothie met banaan, sojamelk, havermout en noten. Af en toe eens een smoothie maken als ontbijt of als tussendoortje moet zeker ook kunnen hé. Zoals al zo vaak gezegd: zoveel mogelijk variëren wat betreft je voeding. Hier een voorbeeldje van een lekkere, gezonde en goed vullende combinatie.:
Appelsap smoothies Appelen Roes.
Doe de kiwi samen met het appelsap en de muntblaadjes in een blender en mix tot je een egaal geheel hebt. Giet de smoothie in een glas en versier met enkele muntblaadjes en een schijfje kiwi. Appel-rode bessen/banaan smoothie en appel-kersen/banaan smoothie.:
PRINCESS SMOOTHIE MAKER/212062 bij Vanden Borre: gemakkelijk vergelijken en aankopen!
Dankzij het praktische dekseltje kunt u uw smoothie meenemen voor onderweg. Het afneembare lekbakje houdt uw werkblad schoon en metde kleine beker kunt u deze Princess Smoothiemaker gemakkelijk schoonmaken. Onze diensten voor jouw PRINCESS SMOOTHIE MAKER/212062. Vanden Borre garantie van 2 jaar.

Contacteer ons