Zoeken naar smoothie

smoothie
Recept smoothie van wortel, banaan en sinaasappelsap Lekker van bij ons.
Doe de banaan, het sinaasappelsap en de schijfjes wortelen in een blender en mix fijn. Voeg eventueel 3 ijsblokjes toe en mix tot een luchtige smoothie. Schenk de smoothie in een leuk glaasje en dien onmiddellijk op. Courgettekoekjes met zalm.
Recepten binnen het thema smoothies" Lekker van bij ons.
Lekker voor kinderen. Peren van bij ons. Toppers met tomaat. Start to cook 5 Apply Start to cook filter. Start to cook. Smoothie van appel, komkommer, spinazie en banaan. Smoothie van wortel, banaan en sinaasappelsap. Groene smoothie van spinazie, mango en sinaasappelsap.
Smoothie van banaan en kiwi VTM Koken.
Snij de rest in blokjes net zoals de banaan. Doe alles in een blender en mix met de yoghurt en het sinaasappelsap glad. Plak 2 schijfjes kiwi tegen het binnenkant van het glas en giet er voorzichtig de smoothie in.
Smoothie met blauwe bessen VTM Koken.
Smoothie met blauwe bessen. Homemade limonade met limoen en appelsien. Grilled lemonade: cocktail van pompelmoes en chili. Smoothie van banaan en kiwi. Smoothie van bosbessen. Amandel-koffiecake met Vietnamese ijskoffie. Laagjespudding met koekjes en frambozenlassi. Movie Snack Attack: de lekkerste hapjes voor een gezellige filmavond.
Smoothies Dagelijkse kost. een.be. VRTNU. sluiten. facebook. twitter. een.be. CIM. Uit in Vlaanderen. Dagelijkse Kost. een.be.
Kruid met een snuif kaneelpoeder en mix tot een smoothie. Voeg er, als je het niet zoet genoeg vindt, een klein beetje esdoornsiroop of honing bij. Giet in glazen en werk af met een snuifje kaneelpoeder en een klein likje esdoornsiroop.
Recept Smoothie: fresh fruity" njam!
Doe de kiwistukjes samen met de ricotta en de basilicum in de blender. Pers de limoenen uit en giet het sap in de blender. Mix alles tot een smeuïge smoothie. Verdeel het ijs over twee glazen en vul verder op met de smoothie.

Contacteer ons