Resultaten voor Groene

Groene
Kaart.
Groene groei.
30-5-2017 0200: In de visualisatie worden de trends van de indicatoren per thema in Nederland linkerkant en de positie van Nederland in de Europese Unie of de OESO rechterkant samengevat in de gekleurde bolletjes. Een rode kleur geeft aan dat de trend negatief is, geel geeft een neutrale ontwikkeling aan en groen een positieve trend.
Groene Telefoon Voor de omwonenden BP Geel.
De Groene Telefoon geldt voor zowel BP als INEOS en JBF in Geel. De oproepers kunnen via de Groene Telefoon vragen stellen, signalen geven of klachten formuleren in verband met het milieu en de veiligheid in en rond het bedrijf.
De Groene Kamers.
De Groene Kamers. Maas-Jacobs en Somnium Real Estate hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van De Groene Kamers. Een project op een prachtige, landelijke locatie in Rijsbergen. Door de projectarchitect zijn diverse stijlvolle woningen ontworpen met een Vlaams karakter passend bij de landelijke stijl.
Zeven redenen om te investeren in een groene stad WUR.
Dergelijke verbanden bleken herhaaldelijk het sterkst te zijn binnen kansarme groepen. Kinderen in arme groene wijken krijgen bijvoorbeeld 10 procent minder vaak Ritalin voorgeschreven dan kinderen in even arme, maar duidelijk minder groene wijken. Onderzoek laat verder zien dat niet elke boom of struik hetzelfde effect heeft.
Groene Groei: voor een sterke, duurzame economie Kamerstuk Rijksoverheid.nl.
Groene Groei: voor een sterke, duurzame economie. De overheid wil de belasting van het milieu en de afhankelijkheid van fossiele energie terugdringen. En tegelijkertijd het concurrentievermogen van Nederland versterken. Het kabinetsbeleid voor groene groei staat in de Kamerbrief Groene groei: voor een sterke, duurzame economie.
De Groene Band Roline.
De Groene Band. De groene band. De vernieuwde banden van Roline staan ook wel bekend als de Groene Banden. Onze Groene Banden hebben een tweede leven gekregen, zijn vriendelijk voor het milieu en tevens kostenbesparend. Bedrijfszekerheid door duurzaamheid en kwaliteit.
Home Groene Norm.
Meld u aan voor de Groene Norm nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. Over Groene Norm. Stichting Groene Norm is een toonaangevende leverancier van examenproducten van en voor groen VMBO en MBO. Introductie en visie.

Contacteer ons