Resultaten voor smoothie boerenkool yoghurt

smoothie boerenkool yoghurt
3 x boerenkool smoothie Chickslovefood. pinterest. instagram. heart. twitter. facebook. youtube.
Want ook in de maanden maart en april is dit groene groentje nog volop verkrijgbaar in de winkels. En dit keer gebruiken we m niet in een ouderwetse, winterse stamppot maar in een energizing smoothie! Boerenkool is behoorlijk voedzaam, in Amerika wordt rauwe boerenkool kale zelfs beschouwd als een superfood.
Recept Boerenkool met Banaan Smoothie.
1 eetlepel s honing, suiker, stevia of ander zoetmaker naar smaak. 0.25 liters yoghurt. dieet, vegetarisch, glutenvrij. Boerenkool met Banaan Smoothie Werkwijze. Doe alle ingrediënten in de blender. Mix tot een gladde smoothie in ongeveer een halve minuut. Terug naar boven.
De ultieme groene smoothies guide Snelafvallen.help.
Was de spinazie en stop deze in de blender. Voeg de banaan, magere yoghurt, sesamzaadjes toe. De boerenkool smoothie staat op plek twee van onze top 10 groene smoothies in Nederland. De boerenkool is net als de spinazie smoothie berucht om zijn bittere smaak.
Detox groene smoothie met boerenkool en ananas Healthy Vega.
De eerste detox smoothies waren met spinazie maar we gaan nu voor een iets meer hardcore groente. Ik kies voor boerenkool. Gebruik bevroren boerenkool en het liefst biologisch. Deze smoothie is zoet vanwege de verse ananas en banaan die erdoorheen zit.
Smoothie met boerenkool, ananas en blauwe bes Eat.Run.Love.
Zo ook deze groene smoothie die blauwe bessen, ananas en boerenkool bevat. De Griekse Yoghurt in het recept bevat een goede hoeveelheid calcium en eiwitten. Blauwe bessen zitten bomvol anti-oxidanten en helpen buikvet verliezen, ananas bevat een enzym die de spijsvertering op gang helpt en opgeblazen gevoel voorkomt.
2x smoothie met boerenkool Liefde voor lekkers.
Maak de banaan schoon, breek in grove stukken en voeg toe. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in de beker samen met de rest van de ingrediënten. Blend net zo lang tot de boerenkool helemaal fijn is. Ik vond een beetje limoensap erdoor het geheel lekker fris maken. Boerenkool peer druif banaan yoghurt smoothie.
Boerenkool smoothie recepten, tips en een combinatielijst.
De beste manier om rauwe boerenkool op een smakelijke manier binnen te krijgen is om deze in een smoothie te verwerken. Hoe maak je een boerenkool smoothie? Boerenkool is wat stugger en heeft een meer uitgesproken smaak dan spinazie of andere donkergroene bladgroenten.
Boerenkool smoothie met ananas.
Mix het geheel met de yoghurt en het water, totdat een smeuïge smoothie ontstaat die egaal is van structuur. Boerenkool is een groente die van zichzelf een sterke smaak heeft. Wees dus voorzichtig met de hoeveelheid boerenkool die je toevoegt.

Contacteer ons